Welkom op de Harmienehoeve

In het mooiste gedeelte van de achterhoek vlak bij de Duitse grens, bent u te midden van de uitgestrekte en ongerepte natuurgebieden met een prachtig bos-, weide-, en beeklandschappen, hartelijk welkom bij de familie Boeijenk op de Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve op het landgoed "Kulverheide".

Hier wordt sinds 1969 echte Winterswijkse kaas gemaakt die rechtstreeks wordt verkocht in de kaaswinkel. In de herberg kan men terecht voor een goed gevulde pannenkoek, een Achterhoekse vespermoaltied of een uitgebreid ontbijt.

In de zomer is de herberg en z'n terras de ideale pauzeplek of uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door de prachtige omgeving. Hieronder staan een tweetal fietsroutes in de omgeving met knooppunten.

route.nl - Groene landschapsronde en een kijkje over de grens route.nl - Winterswijk, Bredevoort en Woold

Kaasboerderij en Herberg
Harmienehoeve
Kulverweg 2-4
7108 BB Winterswijk - Woold
Telefoon: 0543 - 564 208
Fax: 0543 - 564 035
E-mail: info@harmienehoeve.nl
Agenda
Open Dagen Nederlandse Wijngaarden
Op za. 23 en zo. 24 september staan we met onze boerenkaas bij Wijngaard Hesselink aan de Vredenseweg te Winterswijk-Henxel. De open dagen zijn van 11-20 uur. zie ook www.wijngaardhesselink.nl  
openingstijden kaaswinkel en herberg in september

lees meer..
Bauernmarkt Hof Belustedde
Op zondag 1 oktober staan we met onze boerenkaas op de Bauernmarkt bij Hof Belustedde in Haltern-Lippramsdorf (Dld.) De markt is geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Adres: Hof Belustedde  Dorstener Strasse 765 in Haltern-Lippramsdorf.